✓Transparante werkwijze ✓Advies voor alle systemen ✓Duidelijke taal

Metdomotica-header-home.jpg

Smarthome toegankelijk voor iedereen

Dat is onze missie! Hoe gaaf zou het namelijk zijn als je precies weet wat er mogelijk is en wat het kost? Zodat je als klant op basis van goede informatie het systeem kunnen kiezen wat het beste bij je past?

We adviseren voor alle systemen in de markt (variërend van
€ 1.500,- tot € 100k en meer) en maken in simpele taal duidelijk wat je krijgt. Daarin zijn we uniek in Nederland.

Na het advies kunnen we de begeleiding, technische detaillering en zelfs uitvoering voor ons rekening nemen. Maar dat hoeft allemaal niet. Jij kiest en krijgt in alle gevallen de juiste – objectieve – informatie waar je om vraagt. In heldere bewoordingen, binnen jouw budget, waarbij alle kosten op een duidelijke manier worden uitgelegd.

 

Inzicht voor consument, gemak voor architect

Iedereen wil tegenwoordig perfect dimmende LED verlichting, makkelijke bediening en een veilig huis. Klanten vragen steeds meer naar slimme en duurzame oplossingen, die ogenschijnlijk makkelijk lijken, maar in de praktijk behoorlijk complex kunnen zijn. Helemaal als je systemen aan elkaar koppelt. Dan laten de termen slim wonen, smarthome en domotica opeens alle alarmbellen afgaan. Hoe vind je als architect dan een oplossing?

Van deze vraag hebben wij ons werk gemaakt. Wij maken het proces zo makkelijk mogelijk. We passen onze documentatie aan en we maken keuzes vooraf inzichtelijk. Als architect kun je jouw klant op deze manier beter begeleiden bij het maken van de juiste keus. Domotica wordt dan juist een toegevoegde waarde in plaats van een obstakel in het ontwerp- en bouwproces.


PS: De termen domotica, slim en smarthome worden vaak door elkaar gebruikt. Uiteindelijk bedoelt iedereen hiermee hetzelfde: slimme toepassing van techniek die het woonplezier vergroot. Wij gebruiken alles in ieder geval kriskras door elkaar ;-)

Voordelen

Inzicht in keuzes


Gemak


Binnen elk budget


Kwaliteitscontrole