✓Lunch & Learn ✓Smarthome Spreekuur ✓Smarthome Days

Metdomotica-inspiratie.jpg

Events

Het hele jaar door organiseren we evenementen waarin we informeren & inspireren. Mocht je iets missen of een leuk idee hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd open voor nieuwe en originele manieren om het smarthome -evangelie te mogen verkondigen 😉.

Lunch & Learn

Wij waarderen het enorm als je als architect de tijd neemt om ons – superenthousiaste – verhaal aan te horen en de moeite te nemen om onze oplossing aan je klant aan te bieden. We beseffen echter ook dat je tijd schaars is en dat je nog meer hebt te doen. Om die reden willen we ons verhaal dan ook zo laagdrempelig mogelijk maken – en lunchen moet je toch. Zie hier de insteek voor Lunch & Learn.

Hier prik je een tijd en datum waarop we bij jou op kantoor langs mogen komen. Jij geeft aan waar inhoudelijk de nadruk op moet liggen (kan eventueel ook aan de hand van een concreet voorbeeld), geeft het aantal aanwezigen, eventuele dieetwensen en het adres door en wij regelen de rest. Wij zijn een half uurtje van tevoren aanwezig om alles klaar te zetten en vervolgens vertellen we jou en jouw collega’s – onder het genot van een gezonde lunch -  het meest inspirerende verhaal wat je ooit over domotica hebt gehoord. Onderbreken mag en interactiviteit wordt gewaardeerd, kortom… we zien de stortvloed aan aanvragen graag tegemoet.

Smarthome Spreekuur

Op verschillende locaties in het land organiseren wij het hele jaar door het Smarthome Spreekuur. In een sessie van 1 à 2 uur passeren alle facetten van domotica de revue en gaan we in op vragen van de groep.


Alles kan en alles mag, we laten het achterste van onze tong zien. Zodra we systemen moeten vergelijken en dingen moeten gaan uitzoeken kunnen klanten kiezen voor een van onze adviespakketten. Natuurlijk kunnen we het Smarthome Spreekuur ook voor jullie klanten organiseren. Prik hier de datum en tijd waarop we jullie klanten mogen inspireren. Omdat we het spreekuur zo interactief mogelijk willen houden (iedereen kan van elkaars input leren) en we alle betrokkenen aan het woord willen laten komen is de maximale groepsgrootte 10 personen.

Smarthome Days

METDOMOTICA heeft haar partnernetwerk regionaal ingedeeld. In elke regio wordt tenminste één keer per jaar een Smarthome Day georganiseerd. Alle partners in de regio (elektriciens, lichtadviseurs, fabrikanten, system integrators en meer) laten op hun Smarthome Day het beste van zichzelf en van Smarthome zien.

Als klant kun je zo op een laagdrempelige manier kennismaken met de mogelijkheden van domotica en aan de lijve ervaren wat smartliving voor jou kan betekenen. We gaan in op alle facetten van domotica waaronder bedieningsgemak, energie besparen, meer comfort, extra veiligheid en langer thuis wonen. Daarnaast laten we zowel losse oplossingen (slimme thermostaat, verlichting, rookmelder, spraakbesturing, speaker etc.) als volledig geïntegreerde systemen (waarbij alles met elkaar praat en met één app te bedienen is) zien.

Event plannen