✓Inzichtelijke prijzen ✓Inspiratie en informatie ✓Objectieve informatie

Metdomotica-advies.jpg

Goed advies is goud waard

Een goede adviseur inspireert en informeert. Als specialist met jarenlange ervaring reikt hij dingen aan waarvan je het bestaan niet wist. Daarnaast fungeert hij als sparring-partner die op alle vlakken met je meedenkt. Zo maak je op basis van goede informatie de juiste keus, weet je wat je krijgt, kom je in de loop van het bouwproces niet voor onaangename verrassingen te staan en voorkom je faalkosten. Zie hier in het kort de rol van de architect in het bouwproces. En die van de smarthome-adviseur in de keus voor het domoticasysteem.

Als klant kun je zelf bepalen hoe uitgebreid ons advies moet zijn. In alle gevallen vergelijken wij drie systemen die aan de klantwens voldoen en die binnen het budget vallen. We maken inzichtelijk hoe de prijzen zijn opgebouwd (objectief en compleet, dus inclusief installatie-, programmeer- & begeleidingsuren), met welke andere aspecten je rekening moet houden (denk aan een betrouwbaar wifi-netwerk of de grootte van de technische ruimte) en wat de voor- en nadelen van de voorgestelde systemen zijn. Ook maken we inzichtelijk welke implicaties er zijn voor andere technische systemen in het huis - het klantbudget stopt namelijk niet bij de domotica-installatie.

Aan het einde van elk advies weet je wat er in de markt te koop is en wat het kost.

Voordelen

Los advies mogelijk:
     niet gebonden aan uitvoering


Weet wat je krijgt


Geen verrassingen achteraf


Voorkom faalkosten

Adviespakketten

Kleurvlak-blauw.jpg

De bomen en het bos


Quickscan & telefonische check


Adviesgesprek (1 x ca. 1,5 uur)


Verslag


Systeemadvies


Tips & Tricks


-


-


-


€ 495
 

Kleurvlak-lila.jpg

The Toolbox


Quickscan & telefonische check


Adviesgesprek (2 x ca. 1,5 uur)


Verslag


Systeemadvies


Tekening


Tips & Tricks


-


-


€ 995
 

Kleurvlak-oranje.jpg

The Full Monty


Intakegesprek (ca. 1,5 uur)


Adviesgesprek (2 x ca. 1,5 uur)


Verslag


Systeemadvies


Tekening


Functioneel ontwerp


Bedieningsschema


Tips & tricks


€ 1.995
 

De keus voor het adviespakket is afhankelijk van de informatiebehoefte van de klant en de architect. De pakketten zijn modulair opgebouwd. Het is mogelijk om te beginnen met “de bomen en het bos” om vervolgens alsnog te kiezen voor meer detaillering met positie-tekeningen en een functionele omschrijving & bedieningsschema. De meeste klanten kiezen uiteindelijk voor The Full Monty omdat in dit advies het hele systeem tot in de puntjes gedetailleerd. Dit advies is daarmee bestek-proof en wordt om die reden regelmatig door architecten aangeboden in hun standaard bestektekst en optielijst.